Winpos – Joustava kassajärjestelmä liiketoiminnan tehokkaaseen ohjaukseen

Winpos tarjoaa kassajärjestelmiä useille eri toimialoille yli 20 vuoden kokemuksella kassajärjestelmä- alalta ja ohjelmistoja on kehitetty pitkään yhteistyössä useiden eri alojen asiakkaiden kanssa. Winpos toimittaa kokonaisratkaisun liiketoiminnan tehokkaaseen ohjaukseen sisältäen toimialakohtaisen kassajärjestelmän integraatioineen + koulutuksen, laitteiston, asennuksen ja ammattitaitoisen tukipalvelun

Kaupan kassajärjestelmät

Vapaa-aika-alojen ratkaisut

Kahvila- ja ravintolajärjestelmä

Kassajärjestelmä areenoille

Palvelualojen kassaohjelmat

KYSY TARJOUS

 

Sharp kassakoneet

Riippumatta siitä, mitä alaa edustat, Sharpin valikoimasta löydät tarpeisiisi sopivan kassajärjestelmän. Laitteet ovat korkealaatuisia, moderneja ja helppokäyttöisiä. Saat kassajärjestelmän ohjelmoituna ja juuri sinun tarpeidesi ja vaatimustesi mukaisesti. Myös tukipalvelut löytyvät läheltä – meiltä.
tukipalvelut löytyvät läheltä – meiltä.

 KYSY TARJOUS

 

 

 

Netbaron – Toiminnanohjausjärjestelmä

NetBaron® tarjoaa laajan valikoiman ERP-, CRM- , MRP- ja HRM- työkaluja tehostamaan yrityksen liiketoiminnan ohjausta

NetBaron® on sähköisen liiketoiminnanohjauksen sovelluskokonaisuus, joka tuo automatiikan ja tietotekniikan tuomat edut sekä säästöt organisaation ydinliiketoimintaan. NetBaron on yli 20 suomalaista, helppokäyttöistä ja turvallista sovellusta, joita voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta. Sovellukset integroituvat saumattomasti keskenään ja rajapintojen avulla myös muihin järjestelmiin, kuten verkkokauppaan.

Pilvipalveluna toimivan sovellusperheen käyttö ei vaadi ohjelmistojen asennuksia, päivityksiä tai varmuuskopiointeja. Sovellusperheen ylläpito- ja päivityspalvelut sekä varmuuskopiointi kuuluvat palvelusopimukseen.

KYSY TARJOUS